Vervanging auto

Een nieuwe auto is essentieel om het Uhai Center draaiende te houden.

Op dit moment maken Zuster Immaculati en een aantal werknemers meerdere keren per dag gebruik van een auto die eigenlijk niet langer veilig is: zo mist bijvoorbeeld de handrem, zitten er gaten in de bodem waardoor je het wegdek ziet tijdens het rijden, zijn de stoelen compleet versleten,... De auto moet dan ook herhaaldelijk gerepareerd worden. De kosten hiervoor lopen hoog op waardoor het de hoogste tijd is deze te vervangen.

DE AUTO IS ONMISBAAR

Een goed werkende auto is onmisbaar voor het Uhai Center. Deze wordt gebruikt voor kleine en grote boodschappen die ervoor zorgen dat Zuster Immaculati het Uhai Center draaiende kan houden. Hier een aantal zaken waarvoor de auto wordt gebruikt:

- Bezoek aan het ziekenhuis;

- Halen en brengen van zieke kinderen en moeders;

- Aankoop van maïs (grote zakken van 100 kg per stuk), voedingsmiddelen (bijvoorbeeld op de markt), drinkwater en nieuwe bananenplanten in Arusha;

- Vervoer naar de bank in Arusha om geld op te nemen;

- Ophalen van materialen voor het Uhai Center(bijv. bouwmaterialen).

HELP MEE EN DONEER!

De kosten voor de aanschaf van een nieuwe auto bedragen €10.000 euro. Door te doneren zorg je ervoor dat het Uhai Center kan blijven bestaan en er zo tientallen moeders en kinderen opgevangen kunnen worden.

Doneer nu op onderstaande rekening met de mededeling ‘Nieuweauto’:

NL79 TRIO078 13 74 162 t.n.v. Stichting Florentina

of via onderstaande doneerknop.

Onze Programma's