Nieuwe Supporttrip Tanzania april 2024

Ga voor een onvergetelijke ervaring en meld je nu aan!

Van 6 tot 13 april 2024 maken we weer een supporttrip naar Tanzania. Het is dan alweer bijna twintig jaar geleden dat enthousiaste vrijwilligers met de Florentina Foundation de eerste gebouwen voor het Elizabeth Center hebben gerealiseerd en van een financiële basis voorzagen. Na veertien supporttrips en vele andere bezoeken van vrijwilligers is Kolila Village uitgebreid met een kleuter-, basis- en middelbare school, keuken, boarding en staff houses, evenementenhal, boerderij, silo en nog veel meer. Vele honderden kinderen uit het dorp kregen of krijgen er hun opleiding, voeding en soms ook onderdak of een studiebeurs. Verder levert het Elizabeth Center veel werkgelegenheid voor het dorp.

Uhai Center verder ontwikkelen

Zuster Immaculati is in samenwerking met Florentina Foundation in 2020 ook een nieuw initiatief gestart. Dit Uhai Center, dat fysiek tussen het Elizabeth Center en het dorp Kolilla Village ligt, is een buurtcentrum dat geïsoleerde en gediscrimineerde vrouwen, hun kleine kinderen en jeugd handvatten geeft om in hun eigen levensbehoefte te voorzien. Dit gebeurt door middel van opleiding en ontwikkeling van inkomsten generende projecten. Het Uhai Center voegt weer een nieuwe dimensie toe. Met name ook om dit Uhai Center verder te (helpen) ontwikkelen organiseren we opnieuw een supporttrip naar Tanzania. Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan de eerder gerealiseerde projecten en steken we eventueel daar de handen uit de mouwen.

De invulling 

De supporttrip zal dan ook plaatsvinden volgens de beproefde formule. We vertrekken op zaterdag en zijn 8 dagen later weer thuis. We besteden één werkweek aan de verdere opbouw met projecten voor het Uhai Center (zie hiervoor het draaiboek en de kluslijst- deze lijst is niet volledig, we bekijkenter plekke waar de meeste behoefte aan is). Klussers komen volledig aan hun trekken, evenals de meer (re)creatieve mensen. Na de werkweek sluiten we af meteen safari naar Tarangire en Lake Manyara,

Voor wie 
Wil jij een onvergetelijke ervaring opdoen door jouw energie te geven aan een goed doel? Dan is deze supporttrip een uitgelezen kans. Inmiddels gingen ruim 300 deelnemers je voor; de resultaten zijn geweldig. Ook is dit geschikt om als bedrijf aan mee te doen, waarmee je concreet invulling geeft aan je maatschappelijke betrokkenheid.
 
Kosten en jouw bijdrage  
Is je interesse gewekt en wil je ook een bijdrage leveren aan dit mooie project? Je doet er een zeer waardevolle ervaring mee op.
We bieden een privé en een zakelijk tarief aan. Dit heeft te maken met fiscale aspecten, alsmede met draagkracht. Naar het zich laat aanzien wordt het voor privé personen (incl. KLM vlucht) 2.880 euro en zakelijk (bedrijfssponsoring) 3.400 euro, inclusief een bijdrage aan het Uhai Center en exclusief persoonlijke uitgaven. Hoe eerder we boeken, hoe zekerder deze prijzen zijn. Laatboekers moeten misschien iets meer betalen a.g.v. stijgende ticketprijzen.

Contact
Wil je meer informatie over deze trip? Dan kun je contact opnemen met Rob Boogaard door hem een email te sturen of een telefoontje / WhatsApp naar: +31 6 51 275 704

Als bestuur van de Florentina Foundation zien we jouw interesse en inschrijving met belangstelling tegemoet.
 
Inschrijven
Inschrijven kan via bijgaande formulieren, voor zowel de zakelijke als de particuliere variant.

Onze Programma's