Florentina Food Programme

Het Florentina Food Programme biedt 500 kinderen elke dag een gezonde maaltijd.

Goede voeding is de basis van een gezond lichaam en een gezonde geest

Elizabeth Center is een educatiecentrum in de meest brede zin van het woord. Naast scholing, informatielessen over hygiëne, family planning en gezondheidszorg, krijgen de kinderen elke dag een gezonde maaltijd en water met behulp van het Florentina Food Programme. Goede voeding vormt de basis voor een gezond lichaam en een gezonde geest en geeft de kinderen de concentratie die ze nodig hebben om te leren. Bovendien wordt met het Florentina Food Programme een grote zorg van de ouders weggenomen om hun kinderen elke dag te voorzien van een gezonde maaltijd.

500 kinderen krijgen elke dag een gezonde maaltijd

Stichting Florentina steunt het Florentina Food Programme en draagt ieder kwartaal financieel bij om het ontbijt en de lunch voor alle schoolkinderen mogelijk te maken. Er is een speciale buitenkeuken waar vierkoks elke dag twee maaltijden bereiden. Met het Florentina Food Programme krijgen 500 kinderen tweemaal daags een gezonde maaltijd. Zo worden jaarlijks zo’n 300.000 maaltijden voor de kinderen verzorgd.

Help mee en doneer!

Het Florentina Food Programme kost €45.000,- per jaar. Je kunt hieraan bijdragen en zorgen dat de kinderen elke dag een gezonde maaltijd krijgen.

Onze Programma's