Ga je mee met de eerstvolgende support trip?

Binnenkort plannen we weer één van onze projectbezoeken

Binnenkort plannen we weer één van onze projectbezoeken, die waarschijnlijk zal plaatsvinden in november 2023. Tijdens de support trip zullen we onder andere het nieuwe project, het Uhai Center, bezichtigen en bijdragen aan de ontwikkeling ervan.

Zoals jullie van Stichting Florentina gewend zijn, zal de support trip dagelijks een actieve betrokkenheid van de deelnemers vragen. Uit ervaring blijkt dat dit juist het grote plezier met elkaar oplevert. We zullen fysiek meehelpen met - deze keer - vooral het onderhoud van de projecten. Daarnaast is er ruimte om met de kinderen sport en spel te beleven. Tevens zullen we andere projecten bezoeken, evenals Kolila Village, waar de meeste families wonen. Ook een safari maakt deel uit van de 8-daagse reis.

Het definitieve programma maken we in de loop van het voorjaar bekend via de website. Heb je interesse om mee te gaan of ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Bericht ons dan via mail. Het verplicht je nog tot niets, maar het geeft ons wel een indicatie omtrent de interesse, zodat wij hierop actie kunnen ondernemen.

Foto's

No items found.