Nieuwe support trip biedt ongelofelijke ervaring

Ga je mee op support trip?

Graag willen we weten of er belangstelling is en wanneer; november 2023 of april 2024?

Zuster Immaculati is in samenwerking met Florentina Foundation in 2020 een nieuw initiatief gestart. Dit Uhai Center, dat fysiek tussen het Elizabeth Center en het dorp Kolilla Village ligt, is een buurtcentrum. Het biedt geïsoleerde en gediscrimineerde vrouwen en hun kleine kinderen, en jeugd handvatten om in hun eigen levensbehoefte te voorzien. Dit gebeurt door middel van opleiding en ontwikkeling van inkomsten generende projecten.

Het is inmiddels alweer bijna zeventien jaar geleden dat enthousiaste vrijwilligers met de Florentina Foundation de eerste gebouwen voor het Elizabeth Center bouwden en van een financiële basis hebben voorzien. Door onder meer veertien support trips is Kolila Village uitgebreid met een kleuter-, basis- en middelbare school, keuken, boarding en staff houses, evenementenhal, boerderij, silo en nog veel meer. Vele honderden kinderen uit (de omgeving van) het dorp krijgen er nog dagelijks hun opleiding, voeding en soms ook onderdak of een studiebeurs. Verder levert het Elizabeth Center veel werkgelegenheid op voor het dorp. Het Uhai Center voegt weer een nieuwe dimensie toe.


Uhai Center verder ontwikkelen

Om dit Uhai Center verder te (helpen) ontwikkelen, willen we opnieuw een support trip naar Tanzania organiseren. Natuurlijk brengen we dan ook een bezoek aan het Elizabeth Center en andere projecten. Graag willen we van jullie weten of daarvoor belangstelling is voor de eerste week van april 2024? Het aangeven van jouw wens verplicht je nu nog tot niets. Ons geeft het wel een indicatie wanneer we dit redelijkerwijs met voldoende mensen kunnen organiseren.


De invulling
De support trip zal plaatsvinden volgens de beproefde formule. We vertrekken in principe op zaterdag en zijn 8 dagen later weer thuis. We besteden één werkweek aan de verdere opbouw met projecten voor het Uhai Center (lees hier de globale dagindeling en hier de kluslijst + benodigde bedragen). Klussers komen dus volledig aan hun trekken, evenals de meer (re)creatieve mensen. Na de werkweek sluiten we af met een safari naar Tarangire en Lake Manyara.


Voor wie
Wil jij een onvergetelijke ervaring opdoen door jouw energie te geven aan een goed doel en je horizon te verbreden door te leren van een andere cultuur? Dan is deze support trip een uitgelezen kans. Inmiddels gingen bijna 300 deelnemers je voor; de resultaten zijn geweldig. Ook is dit geschikt om als bedrijf aan mee te doen, waarmee je concreet invulling geeft aan je maatschappelijke betrokkenheid.


Kosten en jouw bijdrage
Is je interesse gewekt en wil je ook een bijdrage leveren aan dit mooie project? Je doet er een zeer waardevolle ervaring mee op. Lees meer informatie op de website.

We bieden een privé en een zakelijk tarief aan. Dit heeft te maken met fiscale aspecten, alsmede met draagkracht. Naar het zich laat aanzien wordt het voor privépersonen (incl. KLM vlucht 2.850 Euro en zakelijk (in de vorm van bedrijfssponsoring) 3.300 Euro, inclusief een bijdrage aan het Uhai Center en exclusief persoonlijke uitgaven. Hoe eerder we boeken, hoe zekerder deze prijzen zijn. Laatboekers moeten misschien iets meer betalen a.g.v. stijgende ticketprijzen.


Contact
Wil je meer informatie over deze trip?  Dan kun je contact opnemen met Rob Boogaard door hem een email te sturen naar: info@bccboogaard.nl, of een telefoontje / WhatsApp naar: +31 6 51 275 704


Deelnemen

Overtuigd? Mail ons dan met de volgende gegevens:

  • Naam;
  • Mailadres;
  • Telefoonnummer.


Wil je eerst alleen op de hoogte blijven als er meer informatie over een definitieve datum en het programma is? Mail ons dan met de volgende gegevens:

  • Naam;
  • Mailadres;
  • Telefoonnummer.

Foto's

No items found.