Onderscheiding voor het werk

Rob Boogaard ontving een onderscheiding voor zijn werk voor de Florentina Foundation.

Beste Vrienden van Stichting Florentina,

Graag wil ik jullie laten weten dat onze gezamenlijke inzet voor Stichting Florentina afgelopen maandag op een bijzondere wijze is beloond. Burgemeester Ter Heegde van Gemeente Gooise Meren kwam (voor mij) onverwacht langs, samen met Herauten, vrienden, familie en buren. Hij hield een korte speech over de start en de succesvolle ontwikkelingen van de Stichting. Vervolgens mocht mijn vrouw Irene mij decoreren als ‘lid in de Orde van Oranje-Nassau’ en was het feest.

Ik zie dit als een erkenning voor ons allen. Zonder Kees en Patricia in Tanzania was dit niet gelukt. Ook zuster Immaculati, met haar team, is natuurlijk een ‘drijvende kracht’ achter dit succes. Tegelijkertijd hebben al onze donateurs, onze huidige en voormalige bestuursleden, alle support trippers, andere vrijwilligers en studenten de ontwikkeling van mooie projecten mogelijk gemaakt. Hiermee zijn er in Nederland vele honderden, zo niet duizend betrokkenen. In Tanzania worden jaarlijks meer dan 500 kinderen en volwassenen geholpen met scholing, werk en perspectief.

Kortom: Een kroon op het succes én de samenwerking van velen. Zoals burgemeester Ter Heegde zei: ‘Alleen kun je niets, maar samen heel veel’!

Namens de Stichting, dank jullie wel.

Rob Boogaard

Foto's

No items found.