Deloitte gaat van top naar tafel

Deloitte staat voor de uitdaging: de beklimming van de Kilimanjaro.

Begin oktober staan 15 collega’s van Deloitte aan het begin van een fantastisch avontuur: het beklimmen van de majestueuze Kilimanjaro. Zij zien deze reis niet alleen als een persoonlijke uitdaging op fysiek en mentaal gebied, maar ook als een kans om bij te dragen aan de lokale gemeenschap. Wij zijn ontzettend blij dat zij het Elizabeth en Uhai Center hebben uitgekozen om lokaal steun te bieden aan kinderen en alleenstaande vrouwen op het gebied van onderwijs, onderdak en opleidingen.

Hun missie: samenwerken met het food program van het Elizabeth Center.  Hun doel is tweeledig:

1. Het bevorderen van de lange termijn voedselvoorziening door de aanschaf van bananenbomen (€10,-), geiten (€35,-) en koeien (€500,-); en

2. Het acute voedseltekort verminderen door voedingsmiddelen te kopen op de lokale markt.

Bij aankomst in Tanzania zullen zij het opgehaalde bedrag aan het Elizabeth Center overhandigen, waarmee ze hopen bij te dragen aan een groene en voedselrijke toekomst voor de lokale gemeenschap.

Het streven is om de hoogte meters om te zetten in euro’s en €5.895 op te halen. Elk beetje telt, elke euro maakt een verschil. Wil jij samen met deze toppers het Elizabeth en Uhai Center steunen? Volg deze link om naar hun donatiepagina te gaan. Enorm bedankt voor je hulp!

Foto's

No items found.